Ons logo

 


Beste buren,


Eindelijk zover!


Terwijl de Ekerse districtsraad zich buigt over het parkontwerp op de Hoekakker vinden we de tijd aangebroken voor een nieuwe flyer- en affichecampagne.


Met de campagne willen we bekendheid geven aan de Hoekakker in Ekeren maar ook ons actieterrein uitbreiden. Immers:

… zien we aankomen dat de stadsontwikkeling en betonnering het als landelijk omschreven Ekeren verder gaat teisteren en veranderen in een stenen woestenij.


En hierbij komt  nog als extra bedreiging dat de aanwijzingen om na de verkiezingen een Masterplan Puihoek op tafel te leggen, zich opstapelen!


Meer info hierover vindt u op onze website www.hoekakker.be


Om deze redenen hebben we enkele nieuwe affiches laten ontwerpen:

 

Enkele posters

Dit weekend zal de kraanaffiche reeds op enkele duidelijk zichtbare plaatsen in Ekeren worden opgesteld. Tevens zullen flyers worden gebust in de straten omheen de Puihoek.

Graag willen we ook jullie verzoeken om onze boodschap zoveel mogelijk te verspreiden in uw kennissenkring – met inbegrip van bijgevoegde flyer.

Vraag hen ons te steunen en er mee voor te zorgen dat de leefbaarheid in Ekeren met zijn landelijk, rustig en groen karakter behouden blijft. Dit kan nog steeds via www.hoekakker.be en ondertekening van de lopende petitie.

Tot slot vinden jullie in een 2de bijlage een aangepaste versie van de nieuwe affiche om onze huidige affiche (GEEN BETON IN DE HOEKAKKER) op te fleuren. We beschouwen dit als een lente-offensief die de brug slaat met de nieuwe campagne en voor extra kijklust kan zorgen.

Gelieve de afbeelding en slogan in bijlage opnieuw voor jullie raam te hangen. We hopen dat ons enthousiasme op jullie mag overslaan. Op die manier kan onze strijd voor de Hoekakker meer en meer symbool worden voor de controversiële ontwikkelingen die zich op een grotere schaal afspelen.

 

Vriendelijke groeten/ veel dank

Het buurtcomité

PS U weet het al? Voor meer info en reacties: www.hoekakker.be of red-actie@hoekakker.be

 Terug

STEUN ONS MET EEN KLEINE BIJDRAGE