Kopje koffie

 

 

Beste buren,


We deden voor de vakantie een oproep voor financiële steun ter waarde van een kopje koffie (of 2). Hier werd in ruime mate gehoor aan gegeven zodat  we onze provisie met ongeveer  1500€ zagen toenemen. Waarvoor  veel dank!

Tijdens de zomermaanden werd evenwel  door de tegenpartij een nieuw (lijvig) verweerschrift ingediend bij de Raad voor Vergunningsbetwisting  waarmee deze beroepsprocedure een uitbreiding kreeg.

Onze advocaat zorgde intussen voor een noodzakelijke gepaste weerlegging van het verweerschrift maar dit betekende een bijkomende financiële inspanning.

Om deze reden hopen  we door het bussen  van een nieuwe (luchtige) flyer in Ekeren Donk op een nieuwe golf van solidariteit.  

Bij voldoende respons  - met  weerom een goede mix van enkele grotere en veel kleine bedragen -  moet dit kunnen volstaan om beide procedures financieel tot een goed einde te brengen.

Tot slot wist één van onze buren op Facebook te melden dat er momenteel hop groeit op de Hoekakker.  Waar zijn die Ekerse Bierpruvers en  –brouwers?   

De Hoekakker werkt  blijkbaar aan zijn eigen herbestemming.

Vriendelijke groeten


Folder

 

Onze nieuwe (luchtige) flyerTerug

STEUN ONS MET EEN KLEINE BIJDRAGE