Ons logo

 

 

 

Beste buren en sympathisanten,

Voorlopig hebben we nog geen nieuws te melden over de juridische vooruitgang in het dossier Hoekakker. Hopelijk is geen nieuws goed nieuws?

We blijven alleszins strijdvaardig. Zo hebben we achter de coulissen werk gemaakt van onze communicatie naar jullie.

Bij het versturen van onze nieuwjaarswensen kenden we immers wat e-llende. Hierdoor kreeg een deel van jullie ons bericht misvormd of verkleurd.

Intussen is dit verholpen en de vroegere toepassing waarmee we de nieuwsbrieven verzenden, is door een nieuwe vervangen. Een periode van zorgvuldig testen is hieraan voorafgegaan.

De nieuwe manier om nieuwsbrieven te verzenden is nog meer in regel met de privacyregels (GDPR) maar hierdoor kunnen weer andere problemen opduiken.
1.     Sommige internetaanbieders kunnen de nieuwsbrieven nu als SPAM gaan aanduiden.

2.     Sommige e-mailprogramma's kunnen aangeven dat er "externe inhoud" aanwezig is in de nieuwsbrief.

Beide items zijn bekend en buiten onze wil.

Het 1ste struikelblok is enkel op te lossen met de hulp van internetaanbieders (zoals Telenet en Proximus). Particulieren kunnen hen niet zomaar vragen hun instellingen aan te passen (*).
Controleer daarom geregeld jullie SPAM-box als jullie onze brieven heet van de naald willen raadplegen.

Het tweede struikelblok is te wijten aan het feit dat er een klein icoontje in de mail getoond wordt van het script waarmee we werken. Doordat we dit script met een gratis licentie gebruiken moet dat erin blijven. Indien er een dergelijke boodschap zou verschijnen bij het openen van onze nieuwsbrief, geen probleem: klik gewoon "accepteren".

Elke nieuwsbrief verschijnt trouwens enkele dagen later op de website. Daar kan u dus ook te allen tijde terecht.

Vriendelijke groeten

Het buurtcomité

(*) Er bestaan mogelijkheden om dit toch aan te passen maar dat is voer voor meer "gevorderde" gebruikers. Contacteer desgewenst: webmaster@hoekakker.be

 

 

 

 

Terug

STEUN ONS MET EEN KLEINE BIJDRAGE